WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

Aszfalt vagy murva?

B. MAX

WRC2008 - Jordan Rally/5 Shakedown

Ahhoz képest, hogy tegnap még arról osztottam az észt, mennyire képben vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyenek lesznek a pályák, mivel egyszer már jártam itt... Ma azt mondom, hogy jobb lett volna ha az időjárásról dumcsizok, mert az valóban olyan, mint amilyen három éve volt. De a shakedown pálya... Amit ma láttam, annak semmi köze nem volt semmihez... Az út nem volt leaszfaltozva, de mégsem porzott... Az autók gumija szinte szemmel láthatóan olvadt rá a talajra és rajzolt egyre vastagabb fekete csíkot.

 

Amikor a shakedown első körének nekivágott a mezőny, kivétel nélkül mindenki össze-vissza cibálta a kormányt (Loeb erősítette a szabályt) még az egyenesekben is, csak azért, hogy ráérezzenek valamelyest milyen a kapcsolat a gumi és a talaj között. Melegíteni nem kellett az abroncsokat, mert már reggel 30 fok volt és ugyebár ezek a gumik Argentínában is tapadtak, amikor hajnalban csak 7 fok volt...

Jó lenne egy elfogadható magyarázat arra, hogy a raliban miért mindig egy dilettánst bíznak meg szabályalkotással! Talán ez a legegyszerűbb módja annak, hogy soha ne lehessen olyan népszerű, mint a Forma-1... Anyway!

A tesztpályák nem szoktak túl rövidek lenni és különösebben érdekesek sem, ehhez képest, ha nincs két domb meg hat kanyar, akkor itt az egészet (2,05 km) be lehetett volnt látni a rajttól a célig. Ám ennek ellenére ez a pici szakasz is számos lehetőséget kínált arra, hogy érdekes képek készüljenek.

Ebből ma sajnos nem tudok többet megmutatni, nektek, mert a sajtóirodában volt szerencsém hét órát ülni és arra várni, hogy valaki olyan internet kapcsolatot varázsoljon, ahol a feltöltés 5kb/s sebességnél valamivel gyorsabb... Erre azért lett volna égető szükségem, mert több mint 200 képet (kb. 1GB) kellett volna elküldenem mindenfelé... Érjétek most be ennyivel, mert itt egy órával már több van és még Ammanba is vissza kell autóznom a Holt-tenger mellől... Holnapra Hábibiék:-) azt ígérték, hogy minden jobb lesz! Én is csak ezt mondhatom!

Szép álmokat!

 

Szólj hozzá!


Címkék: akció hangulat 2008 wrc suzuki sx4 jordan rally

A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr671149394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása