WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

Harminckét induló a rajtnál...

B. MAX

WRC2009 / Ciprus Rally / Ceremonial start

Ritkán látogatok el az ünnepélyes rajtceremóniára, most viszont nem nagyon volt más választásom, mert a mi ügynökségünk (Reporter-Images) dolgozik a Ciprus Rally rendezőinek, ezért bárhogy igyekeztem, nem sikerült kivonnom magam a dologból... Kötelező volt a részvétel...            No löttyintéééés:)

Az eseményt a Spyros Kyprianou nevet viselő sportcsarnokban tartották, ahol a motorzúgást több ezer sikoltozó nő hangja nyomta el. :))))             Az ünnepélyes rajtceremóniát ugyanis az egyik legnépszerűbb görög énekes koncertje követte, akiről én ugyan még nem hallottam, de azok számára talán ismerős lehet, akikfigyelemmel kísérik az Eurovíziós Dalversenyt. Néhány TV-függő nagymama valószínűleg tudta volna, hogy kiről van szó...:)

A fiatalembert Sakis Rouvasnak hívják, és köszönettel tartozunk neki, mert megtöltötte a csarnokot és olyan hangulatban zajlott az autók felvonulása, ami végre méltó volt egy világbajnoksághoz.

A srácra egyébként egyedül Daniel Elena nézhett kicsit ferde szemmel, ő ugyanis mellékszereplővé avanzsálódott, mert a csarnokon kívűlről kellett besétálnia, hogy a show teljes lehessen. Az énekes Loeb autójában Daniel helyén érkezett a szinpadra, és képes volt arra az egyedülálló bravúrra, hogy a ralilegendát néhány percre árnyékba taszítsa... 

Persze ha korrektek akarunk lenni, akkor azt is meg kell jegyezni, hogy valószínűleg erre Korzikán nem lett volna képes :) De jó arc volt, és jó választás!

 

Szólj hozzá!


Címkék: start hangulat 2009 sebastien loeb petter solberg mikko hirvonen patrik sandell jevgenyij novikov cyprus rally

A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr871203325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása