WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

Welcome on board!

B. MAX

Az FIA Rally Világbajnokság egy semmi máshoz nem hasonlítható, egész éven át tartó világkörüli utazás. A tizennégy-tizenhat futamos sorozat minden évben a napfényben úszó Monte Carlo-ból indul, majd négy kontinens változatos útjain átszáguldva, rendszerint a ködös walesi erdőkben ér véget.

Annak, aki ebben a versenyben a legjobb pilóta akar lenni, nem számítanak a körülmények. Szárazon és vizen, esőben és sárban, havon és jégen kell a leggyorsabbnak és időnként a legbátrabbnak lennie. Annak, aki a legjobb fotókat akarja készíteni nem számíthatnak a körülmények. Ott kell állnia órákig a tűző napon kavargó porban, vagy egy nyirkos erdő mélyén, de megeshet, hogy mozgó kövön billeghet egy szakadék szélén. Mindezt többnyire egyedül... Nem mintha nem kérdezgetnék állandóan: - Kell valaki aki segít a táskádat cipelni? ;)

Szinte mindig nemet mondok és szinte mindig megbánom amikor igen a válaszom. Sokszor ugyanis egy szemvillanás alatt kell eldönteni, hogy merre menjek és mit csináljak. Nem tudok és nem is akarok másokra figyelni, mert eközben peregnek az események. Minden mozzanat és momentum számít, hiszen soha egyetlen pillanat sem jön el újra. De ha sikerült elkapnom valamit...

Kivételes érzés, ha a képek segítségével megoszthatom az élményeim mindazokkal akiknek nem adatik meg, hogy érezzék a port a foguk között.

Szóval figyeljetek srácok!

2008-ban senkinek sem fogok nemet mondani! Tartsatok velem ezen a blogon, ha kaktusztüskét akartok az ujjatokba, kavicsot az arcotokba és sáros bakancsot a lábatokra! Én ott leszek!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr321128328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása