WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

Marcus Grönholm és a 13-as szám

B. MAX

WRC08-Svéd Rally/2 History - Grönholm baki

Teljesen mindegy, hogy hiszünk vagy nem a számmisztikában a 13-as számról mindenki tudja, hogy jobb óvatosnak lenni vele. Igaz ez akkor is ha nem péntekre esik. Ha valami 13-án rosszul sül el, már rá is vágjuk: na ugye, 13-a van! Ilyenkor megfeledkezünk arról, hogy a hónap többi napján sokkal több szerencsétlenség történik. Nem emlékszem, hogy Grönholm bármi hasonlóval magyarázta volna, amikor 2005. február 13-án kiütötte a Peugeot 307-es WRC futóművét az utolsó napon. De miért is tette volna, hiszen a pályafutása alatt történt jónéhány hasonló eset, de egyik sem 13-án.

Aki nem hisz nekem kezdjen el kutakodni a rali történetének lapjain. Ha van közöttetek olyan nyughatatlan statisztikus, aki szeret keresgélni az nézzen utána. Én lusta voltam rá... Ha valakinek sikerül találnia ilyen dátumot azt közölje velünk a hozzászólások rovatban és cserébe megajándékozom egy képpel a fáradozásaiért.

"Magic Marcus" idén biztosan nem fog elkövetni hasonló hibát, mert sajnos már nincs a mezőnyben. Kár. Monte Carlo-ból is hiányzott... Svédországból még jobban fog!  

Szólj hozzá!


Címkék: peugeot baleset 307 portré m.grönholm swedish rally

A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr851148973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása