WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

Sebastien Loeb - Five Star !!!

B. MAX

WRC2008 / Rally Japan / Sebastien Loeb ötszörös világbajnok!!!

Nem tudom ponosan megmagyarázni miért, de mindig az esélytelenebbnek szurkolok az esélyesebbel szemben. Így volt ez egész évben, miközben Seb játszadozott Hirvonennel és Latvalával. Persze a fiatal finnek is gyorsak voltak, és véleményem szerint a Focus talán még egy hajszállal jobb autó is mint a Citroen, aminek köszönhetően többször felcsillant a remény arra, hogy talán közösen meg tudják viccelni a már négyszeres világbajnokot. Tartott mindez a nyári szünet végéig, akkor viszont beindult a gőzhenger, és Loeb megtanította kesztyűbe dudálni a kicskókat.

Nagy meglepetésről tehát nem számolhatok be innen Sapporoból, viszont nagy ünneplésről annál inkább! Sebastien Loeb neve mellé az ötödik csillag is odakerült. Pestiesen szólva: Nem semmi! Ezt már nem a szél hordta össze... A francia versenyzőben ezt követően minden idők legeredményesbb raliversenyzőjét köszönthetjük. Az elismerés eddig is kijárt neki, de mától fogva még az olyan legendák is tisztelettel kell, hogy emlegessék a nevét, mint Juha Kankkunen (4X világbajnok) és Tommi Mäkinen (4X világbajnok).

 

Nem tagadom időnként belőlem ellentétes érzelmeket vált ki, egy-egy hosszúra nyúló és unalmas győzelmi szériája... Most azonban már csak egy dolog jár a fejemben, ahogy itt a ücsörgök a sajtóirodában, a pezsgőtől átázott nedves pólóban és a képeket válogatom.

Ez a srác valamit jobban tud mindenki másnál a világon. És nem kicsivel... Lehet őt ezért szeretni és nem szeretni, lehet rá irigykedni és megpróbálni a nyomába eredni, én viszont most egyszerűen csak kalapot emelek előtte. Nagy vagy Seb!!! A legnagyobb!!!

Szólj hozzá!


Címkék: 2008 világbajnok sebastien loeb rally japan

A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr611161459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása