WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

Grönholm válaszol

B. MAX

WRC2009 / Portugál Rally / Interjú

Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy Marcus Grönholm hiányzik ebből a mezőnyből. Persze mások is, de maradjunk a realitásoknál. Nem titok, hogy Magic Marcus, ha visszatekerhetné az idő kerekét, nem bizos, hogy ismét a távozás mellett döntene. Az ilyen találgatásoknak persze nem sok értelme van, de azért az fontos, hogy mi játszódott le benne az elmúlt másfél évben. Erre adhat választ az alábbi villáminterjú.


 

Mielőtt azonban a Marcusnak feltett kérdésekre sort kerítenék, álljon itt egy kérdés és egy válasz Petter Solbergtől.

Petter! Milyen érzés Marcust látni egy olyan autóban, amivel hosszú-hosszú évekig Te versenyeztél?

Mindenek előtt jó érzés őt újra raliautóban látni! Tudom, hogy várta már a visszatérést. Nem tartom jó ötletnek, hogy ő otthon üljön. Remek autója van, sok minden jobb lett rajta, mint korábban volt. Remélem jó kezekben lesz nála, és fogja tudni kezelni. :) Örülök, hogy még létezik a Subaru, és itt most valamilyen formában jelen van. Összességében ezek a dolgok miatt, ez egy nagyszerű hét a számomra!


 

Szerintem Petter sportszerű volt, és igazi bajnokhoz illően formált véleményt.

 


 

Üdv Marcus újra a világbajnokságon! Idestova másfél éve láthattunk Téged utoljára WRC kormánya mögött. Hogy érzed magad?

Elég jól vagyok köszönöm. Nem sikerült túl sokat tesztelnem, ezért egy kicsit még minden új számomra az autóval kapcsolatban. A lényeg, hogy itt vagyunk és holnap elrajtolunk. 

Milyen fizikai állapotban érzed magad? Sikerült megőrizned a kondíciódat amióta abbahagytad a versenyzést, vagy szükséged volt valamilyen felkészülésre?

Az utóbbi hetekben elég sokat betegeskedtem, de ez előtt életem legjobb formájában voltam, mert egy maratoni síversenyre készültem. A kondimmal nem lesz gond.  

A Portugál Rally csak egy egyszeri beugrás, vagy szeretnél újra visszatérni a versenyzéshez?

Ebben a pillanatban nincs hosszú távú tervem. Végigcsinálom ezt a hétvégét és a többit majd meglátjuk. Vasárnap is tedd fel ezt a kérdést. :) 

Van valami történeted a visszatérésedhez kapcsolódóan?

Volt egy hosszú tárgyalás köztem és a Prodrive között arra vonatkozóan, hogy tenni kéne közösen valamit. Ennek az lett a vége, hogy egymás tenyerébe csaptunk. Elismerem, hogy nem nagyon kellett egyik félnek sem erőltetnie a dolgot, és nincs miért tagadni azt sem, hogy egy kicsit újra vezetni is akartam.  

Másfél éven keresztül kívűlről követted az esményeket, mit éreztél ez idő alatt?

Voltak olyan versenyek, amiket kimondottan jó volt otthonról a kanapéról nézni, de akadt olyan is, amelyiken szívesen autóba ültem volna. Aggodalommal tölt el, hogy jelenleg kevés csapat van a bajnokságban, mert ez igazán rossz a ralisportnak. Remélem hamarosan elkezd javulni a helyzet. Én itt vagyok, és készen állok mindent megtenni ezen a hétvégén azért, hogy ez így legyen!

Szólj hozzá! · 1 trackback


Címkék: interjú akció portré 2009 szerviz petter solberg marcus gronholm portugal rally

A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr511207994

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: architecture draw 2019.01.08. 05:27:25

A Corvinnál kigyulladt a metró.... Özönlenek az aláírók... - Reflektor

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása