WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

Itt van az ősz, itt van újra

B. MAX

WRC2010 / Új-Zéland Rally / Shakedown

Sziasztok!

Az elmaradt jordán és török képek, valamint a be nem fejezett – de beígért – mexikói napok miatt egy „Elnézést mindenkitől” mondattal kell kezdenem... Ahelyett, hogy hosszasan elkezdeném mentegetni magam, inkább post-olok egyet.

Azt azért megsúgom, hogy az említett két versenyről megvannak azok a válogatások, amiket majd Új-Zéland után szeretnék Veletek is megosztani... De ígérni már inkább nem ígérek semmit ;-)

Persze ettől majd kicsit felborul a blog eddigi rendje, de nem igazán hozzám képest, hanem a versenynaptárhoz viszonyítva :-)

Miután kedden bejártuk a shakedown helyszínét, nem sok lendületet éreztünk magunkban a fotózáshoz. A rendezők úgy döntöttek, hogy a a város szívében található Auckland Múzeum körüli parkba terelik versenyautókat... Tekintve, hogy murvás versenyre és egy fantasztikus országba érkeztünk, nem igazán voltunk elragadtatva, miután a parkon 1,5km hosszan kacskaringózó vékony aszfaltcsíkon véggiggurultunk. De mi értelme lett volna a duzzogásnak? Mindig abból kell kihozni a legjobbat, amit a lehetőségek kínálnak. Na meg persze abból, amilyen lehetőségeket Te kutatsz fel magadnak!

A teszt után egyetlen olyan fotóssal sem találkoztam, akit elégedettséggel töltött volna el a produkciója, és ami azt illeti az én szívem sem kezdett hevesebben verni, amikor elkezdtem a képeket bemásolni a notebookba. Viszont amire végeztem az ügynökségeknek összeállított anyagokkal, egész jó kedvem lett. Azt hiszem sikerült találnom néhány olyan beállítást és elkapni pár olyan pillanatot, ami számotokra is élvezhető lesz. Folyt. köv. ;-)

A Citroennél csak a munka...

A Fordnál lazítás

Like... 

Erre nem sok like-ot várok...

Villámcsapás?

Auckland - ősz -WRC

komment


A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr512203677
süti beállítások módosítása