WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

Szalonautó

B. MAX

WRC08-Monte-Carlo Rally/4 Előzetes 

Az utcán már szaladgál néhány darab az új Impreza WRX-ből, de a versenypályákon még az előző modell alapjaira épített kék gyönyörűségnek kellene eredményt hoznia. Ez az autó ambivalens érzéseket ébreszt bennem, mert nem igazán tudom hova tenni. Legszívesebben autókiállításokra vinném és mutogatnám, mert amit az utóbbi években az eredmények mutatnak, az egyszerűen siralmas. Ma viszont, amikor az esti fényekben ránéztem az autóra... A hatalmas lámpasorral az elején... Beleborzongtam, annyira szép volt! 

Fogalmam sincs mivel biztathatnák magukat 2008-ban az Impreza és Petter Solberg szerelmesei... Semmiképpen sem Atkinsonnal. Az ausztrál fiúnak le kellene tennie valamit végre az asztalra (a sok-sok pénzen kívül), mert egy olyan presztizs márka, mint a Subaru nem engedhet meg magának pár millió dollárért olyan presztízs veszteséget, mint a tartós eredménytelenség és sikertelenség... De nézzük miben bízhatnak. Talán az egyik ilyen szalmaszál majd az új autó lehet, a másik pedig a gumi. Ha nagyon erőlködünk, akkor harmadiknak megemlíthetjük a világbajnoki címe után mély álomba szenderült Petter Solberg ébredését is. A Subarunak kedvezhet továbbá, hogy az ellenfelek, de főleg a Citroen elvesztette egyik legstabilabb társát a szorult helyzetekben, vagyis a Michelint, mert idén mindenkinek egyforma Pirelli abroncsok kerülnek a kerekeire. Ez elméletileg kedvezhet a kékeknek, mert a két gyár együttműködése nagyon hosszú időre nyúlik vissza és pont azóta nem voltak sikeresek amióta a másik. 2008-ban viszont a világbajnok autón biztos, hogy Pirelli abroncsok lesznek, de kizártnak tartom, hogy Subaru felirat mellett.

Szólj hozzá!


Címkék: pirelli 2008 subaru szerviz impreza p.solberg monte carlo rally

A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr341133274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása