WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

Sebastien Loebnek 2008 lesz az utolsó éve a raliban?

B. MAX

WRC08-Monte-Carlo Rally/8 Shakedown

Sebastien! Lehetséges, hogy idén minden rekordot megdöntesz és te leszel az első pilóta aki ötszörös világbajnoknak mondhatja magát, emellett itt Monte Carloban is négyszer nyertél már. Meglesz az ötödik?

Annak aki már négyszer nyert természetes, hogy ha ismét odaáll a rajthoz ötödször is nyerni akar. Azért azt ne felejtsük el, hogy ez mindig is egy nehéz verseny volt, és idén sem lesz másképp. Hó ugyan nincs, de a tapadás mindig változik. Ezt azért is fontos külön kiemelni, mert új gumikkal (Pirelli) vágunk neki a szezonnak.

tovább »

Szólj hozzá!


Címkék: interjú c4 pirelli citroen 2008 s.loeb shakedown monte carlo rally

A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr96311979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása