WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

Suzuki morzsák az első nap után

B. MAX

WRC08-Monte-Carlo Rally/9

1 nap - 2008.01.24. Csütörtök

St. Jean en Royans – Col de la Chau (28,12 km)A mezőny nulla fok alatti hőmérsékleten rajtol el de a hegyekben ennél hidegebb van. A hágó túloldalán 25 kilométer után lejteni kezd az út, ráadásul jég és hófoltok nehezítik a szakaszt.

Gardemeister/Tuominen: "Elég sok problémával kezdtünk, de nem vagyok elkeseredve. Eltörött az indítónk, nem működött az adóvevőnk, de a csúcspont az volt amikor az éjszakai pályán a fényszórók valami érintkezési hiba miatt elkezdtek pislákolni..."

Andersson/Andersson: "Eseménydús volt a kezdés, nem unatkoztunk. Eltörött a kardántengely 14 kilométerrel a rajt után... Nem volt könnyű a jeges részeken kétkerék-hajtású kocsival közlekedni. A pozíciónk viszont elég meglepő! Azt hittem sokkal több időt fogunk veszíteni.

 

2 nap - 2008.01.24. Péntek

SS3 St. Pierreville-Col de la Fayolle (29,52 km) 

Gardemeister/Tuominen: "Az autó lassan javul! A gumik viszont nagyon jók voltak."

Andersson/Andersson: "Tegnap éjjel ki kellett cserélni két differenciálművet. Ma reggel emiatt négy perccel később értünk oda a Parc Ferme kijáratánál az időellenőrző ponthoz... Bosszantó."

SS4 Burzet-Lachamp Raphael (16,30 km) Száraz aszfalt, de a nézők havat dobáltak az útra a gyorsasági célja előtt...

Gardemeister/Tuominen: "A motorral valami nincs rendben. Túl magas fordulatszámon kell használnom ahhoz hogy a teljesítménye megfelelő legyen."

Andersson/Andersson: "Elromlott a sebességváltó a kormányon..."

SS5 St. Martial-Le Chambon Beleac (12,66 km)Nagyon sok néző, kellemes napos idő.

Gardemeister/Tuominen: "Valami továbbra sem stimmel a motorral. Ez volt a szekció utolsó szakasza, remélem a szervizben megtalálják a hiba okát."

 

SS8 St. Martial-Le Chambon Beleac 2. (12,66 km) 

Gardemeister/Tuominen: "Nem tudok újdonsággal szolgálni. Nem érzem az erőt a motorban."

Andersson/Andersson: "Az autó tartott egy kis előadást, amivel okozott némi nem várt örömet. A bal hátsó fék elromlott és sűrű füstfelhőt produkált."

Szólj hozzá!


Címkék: interjú akció hangulat portré suzuki 2008 aszfalt sx4 p.g.andersson t.gardemeister monte carlo rally

A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr391133355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása