WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

Lezárult a szavazás

B. MAX

WRC08-Monte-Carlo Rally/13 Szavazás

Vége a versenynek, vége a játéknak. De micsoda játék volt! Amikor átvillant az agyamon, hogy nem is a győztesre, hanem a dobogó utolsó fokára kellene szavazni kicsit formabontónak tűnt az ötlet. De végül mégis bejött! Kár, hogy elég kevesen szavaztatok, de ebben ludasok voltunk mi is. Kevés időtök volt rá, mert későn találtuk ki ezt a játék dolgot.

Aki viszont Duvalt vagy Atkinsont jelölte meg annak gondolom nem sok körme maradt... Amit a két srác produkált az egészen elképesztő volt. Közel négy nap versenyzés után alig több mint egy, azaz egyetlen másodperc volt közöttük a különbség. Így érkeztek Monte-Carloba az utolsó felvonáshoz ami viszont már csak 1,4 km volt... Aki úgy gondolta, hogy ezeket az izgalmakat már nem lehet tovább fokozni, az tévedett. Duval és Atkinson tizedmásodpercre!!! egyforma idővel nyerte a szakaszt, tehát megmaradt a különbség közöttük. Atkinson és a szurkolói örülhetettek. És mi semlegesek is, mert az első helyért nem volt min izgulni. Akik helyesen tippeltek az info@topspeed.hu -ra küldjék el az e-mail címüket és - ahogy ígértem - egy-egy képet kapnak Chris Atkisonról. Gratulálok!

    

Szólj hozzá!


Címkék: szavazás portré 2008 f.duval c.atkinson monte carlo rally

A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr92314313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása