WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

Gigi Galli Ollé-Ollé!

B. MAX

WRC08-Svéd Rally/3 Előzetes - Galli nem fél a jégen

Monte Carloban a shakedown után Gigi csak annyit mondott, hogy minden rendben van és lesz, de úgy érzi, hogy még egy kicsit be van "rozsdásodva". Az olaszok fenegyereke nem alkotott maradandót az első futamon, de különösebb hibát sem követett el. Szorgosan tekergette a kormányt és gyűjtött némi kilométert és tapasztalatot.

Biztos vagyok benne, hogy Svédországban egy egészen más Gallit láthatunk majd. Kevés olyan idegen versenyző volt és van, aki Skandináviában olyan népszerű lenne mint Gigi. Nem egyszer előfordult már, hogy valamelyik versenynap első szakaszán nem volt nálam a rajtlista. Ez esetben ha Gigire vadásztam, elég volt ha füleltem és azt hallgattam mi történik az előző kanyarban. Amikor legnagyobb volt a hangzavar akkor készülődhettem, mert ő érkezett. Gigi azon kevesek közé tartozik, aki képes az alkoholtól bemattult skandináv tekintetekre újra értelmet és főleg érzelmet varázsolni.

Miközben száguld, ugrik vagy kanyarodik, olyan érzésünk lehet, mintha egy langyos mediterrán szellő legyintette volna meg az arcunk. Higgyétek el, nem túlzok! Azok a finnek aki eddig csak Tommi Makinent vagy Marcus Grönholmot éltették, most a maroknyi didiergő olasszal együtt kántálják: Gigi Galli JEE, Gigi Galli ÓÓ! Gigi Galli JEÉE, Gigi Galli Ollé-Ollé!

Bármennyire szereti és élvezi Galli a havat, azért néha voltak kalandok is. Mint például 2004-ben az N-csoportos Mitsubishivel.

Gigi Galli: "Nagyon szeretem a Svéd Rally-t és sok szép emléket őrzök róla. 2005-ben nagy harcban voltunk a második-harmadik helyért amíg egy műszaki probléma utol nem ért, majd 2006-ban is csak az utolsó pillanatban buktunk el Carlssonnal szemben a dobogóért vívott harcban.

Idén is hasonló tervekkel állok rajthoz - bár az autót és a csapatot is tanulgatom még - el akarom csípni a dobogó valamelyik fokát.

Nem félek a havas vagy jeges pályáktól, mert élvezem ha keresztbe csúszva autózhatok. Olaszországban Livignoban élek és ott az Alpokban nagyon sokszor van alkalmam havon közlekedni. Más mediterrán versenyzővel ellentétben, ezért érzem magam ilyen jól Svédországban."

Szólj hozzá!


Címkék: 2006 2005 akció hangulat citroen 2007 portré g.galli xsara wrc mitsubishi wrc swedish rally

A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr901148979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása