WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

A kocka el van vetve?

B. MAX

WRC2008 / Rally Japan / Sebastien Loeb kezében a parti!

Bármibe le merném fogadni, hogy a Citroennél már elő vannak készítve azok a pólók vagy sapkák, amelyek Sebastien Loeb ötödik világbajnoki címének az ünnepléséhez lettek legyártva... De miért is ne lennének? 

tovább »

3 komment


Címkék: 2008 sebastien loeb rally japan

A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr69743763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gergow · http://gergow.wordpress.com/ 2008.11.01. 20:46:30

Ezeket a képeket amiket ide beraksz nem lehet valahonnan letölteni?

B. MAX 2008.11.02. 00:37:17

Sziasztok!

ZL Gergow és a többiek! Sajnos ezeket a képeket most még nem lehet innen letölteni és nem is nagyon tudlak biztatni azzal, hogy idén el tudunk készíteni valami olyan felületet, ahol elérhető, valamint letölthető lesz az archívum :( Idén még hozok egy kupac sarat a Wales Rally-ról és azzal véget ér a szezon, de reményeim szerint nem igaz ez a blog bemutatkozó évére. Tudom, hogy rendszertelen voltam és sokszor nem jutott időm arra, amire nem csak Ti hanem én is nagyon szerettem volna... Igaz ez arra is, hogy sajnálatos módon négy versenyt kihagytam az idei programomból... Nekem ez nem okoz álmatlan éjszakákat, de azt azért igazán sajnálom, hogy akik várták és keresték azok nem kaptak meg minden tüskét az ujjukba... :( ennak ellenére, azt tervezem, hogy közvetlenül a Japán Rally után elkezdek dolgozni azon, hogy mielőtt 2009-ben Írországban elindul a szezon, valami olyat találjatok ezen a helyen, amit sokkal jobban lehet használni, élvezni és szeretni, mint az ideit. Kitartás, és ha van valami jó ötletetek bármire vonatkozóan, akkor azt ne tartsátok magatokban!

Sziasztok,
süti beállítások módosítása