WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

A Rally VB legjobb képe 2008-ban

B. MAX

WRC2008 / Best of 2008

Lassan egy hónapja vége a Világbajnokságnak és a 2008-as esztendőből is csupán néhány nap van hátra. Elérkezett az idő, hogy számot vessünk mindazzal, ami 2008-ban történt. Nem volt könnyű év, de a következő még nehezebbnek ígérkezik. A gazdasági mutatók világszerte mélyponton vannak és a válság hullámai jónéhány céget valamint bankot elsöpörtek, vagy el fognak söpörni a nagyszínpadról. Ami engem illet, ezer szállal kötődöm  a gazdaság azon szektoraihoz, amelyeket a jelenlegi helyzet a leginkább érint.

Ennek ellenére nem látom sötéten a jövőt. Az FIA-tól már megérkezett a jövő évre érvényes egész éves akreditációm, és nem kérdés, hogy ahol jövőre kanyarodik, ugrik vagy porol a Rally VB mezőnye, ott én megpróbálom ismét a legjobbat kihozni magamból. 

 

 

A sok baljós előjel (Suzuki és Subaru kiszállása), és a 12 futamra rövidített bajnokság ellenére, én úgy érzem, hogy egy nagyon izgalmas és különleges évnek nézünk elébe. Remélem a megérzéseim helyesnek bizonyulnak... Bízom benne, hogy a munkámmal 2009-ben is sikerül majd eljuttatnom az otthonotokba egy kis port, sarat, havat és akciót a képeim segítségével. 

 

 

Köszönöm mindenkinek az egész éves biztatást, és azt a kitartó figyelmet, amivel a blogomat és a munkámat kísértétek. 

Nincs más hátra minthogy stílusosan egy képpel búcsúzzak. A címben az szerepel, hogy ez lenne számomra a 2008-as év legjobb fotója. De ez így nem igaz. Sokan látták és véleményezték ezt a fotót. Ahelyett, hogy ezeket a véleményeket idézném, csupán annyit emelnék ki a kommentekből, hogy soha, senki még hasonlóval sem találkozott korábban. A többi máz, nekem ennyi elég.

A nagypapám sajnos már jópár éve nincs velünk a karácsonyi vacsoráknál, de ha még itt lenne és láthatná, biztos hogy azt mondaná, ez életem legjobb képe, amit a Rally Világbajnokságon valaha is készítettem. Ki tudja? Talán éppen ő segített benne, hogy erre a helyre rátaláljak...  

Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

 

 

Szólj hozzá!


Címkék: 2008 wrc

A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr491161540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása