WRC Face to Face 2010

Utolsó kommentek

  • edeleny beres: De jó kis blog volt ez, lehet ha időm engedi újra elkezdem olvasni az elejétől :D (2017.01.16. 11:12) Kreatív és Art
  • Montuain Bike RWD Kompressor: Kicsit kackiás. (2012.04.21. 13:06) Örült hajsza Mexikóban
  • IV. (Parkoló) Béla: Ricsi! Az idén folytatod a blogolást, vagy csak a fb-on folytatsz aktív tevékenységet? (2012.01.23. 13:11) Örült hajsza Mexikóban
  • Utolsó 20

WRC Naptár 2011

Kapcsolódj:

Welcome on board!

B. MAX

Az FIA Rally Világbajnokság egy semmi máshoz nem hasonlítható, egész éven át tartó világkörüli utazás. A tizennégy-tizenhat futamos sorozat minden évben a napfényben úszó Monte Carlo-ból indul, majd négy kontinens változatos útjain átszáguldva, rendszerint a ködös walesi erdőkben ér véget.


tovább »

5 komment


Címkék: 2006 2005 ford akció tájkép de suzuki aszfalt france rallye korzika focus murva märtin m.park wales rally gb

A bejegyzés trackback címe:

https://rally-foto.blog.hu/api/trackback/id/tr87291169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erosmester 2008.01.22. 16:21:51

Ricsi !

Nagyon jó ez az új oldalad,habár a minőséget már megszoktuk.
MInden jót és rengeteg akció fotót !

Üdv: Erős Jani

Báhidszki Márton 2008.01.28. 11:30:40

"Hogy én mennyire utálom az ilyen blogos hülyeségeket!"
-Gondoltam, mikor Ricsi felhívta a figyelmem, hogy nincsak, nézzem meg, ez a blogja. Eddig bármikor, ha ilyen blogos izére keveredtem, dühös lettem, és ideges, mert nem találtam meg, amit keresek, és egyáltalán nem éreztem hogy bármi lényeges vagy fontos lenne ott.
Ricsivel már dolgoztam együt, ő megköveteli a minőséget, és mikor megpillantottam ezt a lapot, nyomban ez sugárzott az egészből, és bólintottam is egyet elismerően. Ez más, ez nem olyan semmilyen blog. Hátradőltem, beleolvastam, és hagytam, hogy Ricsi elkalauzoljon az ő világába, ahová csak kiváltságok nyernek bebocsájtást.
Na ez igen, ez jó blog volt, csak arról szól, amiről kell, annyit mutat, amennyit kell. Nem erőszakol, csak megmutat, nem ejt rabul, csak elvarázsol... Élmény volt, köszönöm.

B. MAX 2008.02.05. 18:18:36

Jani Bácsi!

Hát te meg hogy az ősz-öreg-ördögbe találtál be ide??? Igazi meglepetés volt, de nagyon örülök, hogy felbukkantál. Szeretném, ha ugyanabban az őszinte és összetéveszthetetlen stílusodban - amit nagyon sokan szeretünk - időnként odamondogatnál a cikkekhez. Biztos vagyok benne, hogy az olvasók is "kajálni" fogják azt a "vakert" amin oly sokan, oly sokat nevettünk már.
Erős Jani Bácsi! Az ERŐ legyen veled!

üdv,

richárd

erosmester 2008.02.09. 13:00:10

Végre nem egy "sima" meccs.Sajnálom Seb-et,de Te
is tudod:a bab az nem hús.Itt a végeredmény Neki mindegy viszont a részidők lényegesek.Az igért akció fotókat várjuk!

Üdv:Jani

erosmester 2008.02.16. 12:02:38

Helló Ricsi

Szépen "magunkra hagytál" minket.Váruk a fotóhegyeket,beszámolókat,de úgy érzem dobtad a régi haverokat. Szeretnénk többet tudni a történtekről,pl Loeb gyorshajtása,Latvala mennybemenetele stb.Kérlek irj ezekről és nyomd a fotókat.Remélem nem keveredett el a laptopod és a fényképeződ a reptéren a csomagokkal.

Üdv. Jani
süti beállítások módosítása